Solcellspaket

Solceller Varberg

Hållbara energilösningar

 

Skicka oss ett meddelande

Experter på energilösningar

Kompletta solcellspaket

Solenergi är mångsidig. Det kan användas för att driva hem, företag och till och med fordon. Dessutom kräver solceller mycket lite underhåll och har en lång livslängd.  Så varför inte investera i solceller för ditt hem eller företag redan i dag? Det är en bra investering för både planeten och din plånbok.

Vi erbjuder

Få ett kostnadsfritt prisförslag på solceller

Grön & hållbar Solkraft – För en grönare planet! Tillsammans kan vi göra skillnad! För nästa generation!

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan, dina kontaktuppgifter och meddelande.

Gratis Konsultation

Vi kontaktar dig inom 12 timmar för gratis konsultation.

Nöjd Kund

Du får ett offertförslag anpassat utefter ditt behov och förutsättningar.

SNABBT OCH SÄKERT

Våra solcellslösningar

Vi har marknadens lägsta väntetider på solceller och installation av solcellspaneler. Få en nyckelfärdig solcellsinstallation inom 12-15 veckor.

Solceller Villa

Vi erbjuder kompletta solcellspaket för villor, hus, sommarstugor, verkstäder och garage.

Solceller BRF

Solcellsinstallation som är anpassad för bostadsrättsföreningar, flerfamiljshus och bostäder.

Solceller företag

Nyckelfärdiga solpanelsystem anpassade för företag, organisationer och industrier.

Solceller Lantbruk

Vi erbjuder kompletta solcellspaket för lantbruk, maskinverkstäder och gårdar.

 

Solceller Solpark

En mer storskalig solenergi. Solpaneler för solcellsparker och större anläggningar.

Solceller Varberg

Varför välja oss?

Planera ditt solcellsprojekt tillsammans med oss! Kontakta oss så får ni ett kostnadsfritt prisförslag på komplett solcellssystem i Varberg. 

Nycklefärdig helhetslösning

Vi hjälper dig att investera i rätt solcellsanläggning efter behov och mål.

Komplett installation

Vårt mål är alltid att leverera den mest lönsamma solcellsanläggningen.

Fri & personlig support

Vi hjälper dig från kontakt till färdig installation av solceller.

Omfattande garantier

Med Varbergs bästa priser och garantier så kan du vara trygg!

Kontakt

Kontakt

Ring oss

Ring oss

Få offert

Få offert

SOLCELLER VILLA OCH STUGAN

Installera solceller med batteri för din villa

Vill du leva oberoende av energikällor som tas tas ut ur villan? Eller producera din egna el på landet? Då ska du installera våra skräddarsydda  solcellslösningar för privatpersoner. Det ger dig både ekonomisk frihet och du kan göra vinst genom att sälja överskottet. Dessutom minskas din inkomstskatt med 60 cent för varje kilowattimme förnybar energi som du säljer.

SOLCELLER FÖRETAG

Installera solcellspaket för företag

Vi är experter på solenergi, därför brinner vi för att hjälpa våra kunder med att installera solcellssystem. Vi kan hjälpa dig att utveckla ett integrerat solcellssystem för ditt företag på alla tänkbara sätt. Vårt system är utformat för att ge perfekt elasticitet för optimal lönsamhet och hållbarhet. Ett företag med ett solcellssystem har en takyta på 240 m2. Den totala kostnaden består av projektering och arbete, vilket är avdragsgillt. Vi har även möjlighet att skräddarsy solcellslösningar till företag vid behov.

SOLCELLER BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Installation solceller brf:er

Eftersom vi är medvetna om fördelarna med solenergi och den rådande globala oron är det viktigt att kunna producera vår egen solel på ett grönt och hållbart sätt. Skulle det vara klokt för bostadsrättsföreningar att producera sin egen solenergi? Miljöfrågorna har blivit alltmer aktuella för medlemmar i bostadsrättsföreningar runt om i Sverige. Aldrig tidigare har intresset för att installera solpaneler på fastigheters tak varit så stort.

INSTALLERA SOLCELLSPARK

Investera i solpark på större markytor

Solparker är en större solcellsanläggning som installeras direkt på marken där det finns utrymme. Vi tar hand om allt, från den första solcellsinstallationen till det löpande underhållet. Och självklart genererar vi all den solenergi du behöver – så du kan spara pengar på dina energiräkningar. Det bästa av allt är att våra nyckelfärdiga solcellsparker är extremt pålitliga – de fortsätter att generera ström dag ut och dag in, regn eller solsken.

SOLCELLER LANTBRUK

Installation solpanel och solceller lantbruk

Tack vare våra solcellslösningar har vi hjälp många lantbruksägare till att spara pengar på elräkningen. Detta genom att investera i hållbar och grön energi. Vi hjälper dig att bestämma vilken typ av investering som passar bäst för dina behov och mål. Vi värdesätter alltid en personlig kontakt för att lyssna på dina behov och önskemål. Med andra ord kan vi utforma och skapa ett system för din gård som ger dig det största värdet samtidigt som dina byggnader ser bra ut. Solceller Varberg

Behöver du hjälp? Vi installerar nyckelfärdiga solcellssystem av hög kvalitet!

Tryggt och säkert val när du ska installera solpaneler i Varberg och Veddinge. Vi hjälper dig med allt från råd och frågor till färdig solcelllsanläggning. Tveka inte kontakta oss redan idag!

Proffs på solkraft

Behöver du hjälp med installation?

En utav de största utmaningarna vid köp av solceller är installation. Men med vår expertis gör vi det snabbt, försiktigt och ordentligt. Proffs på solcellsinstallationer i Varberg!

Så fungerar skattereduktion för grön teknik

Du kan få skatteavdrag för installation av grön teknik. Detta liknar Skatteverkets RUT- och ROT-avdrag. Avdraget för grön teknik kan endast användas för arbete med solpaneler och material. Det maximala beloppet för avdraget för grön teknik är 50 000 kronor per person och år. Med vår hjälp på Solceller Varberg behöver du inte heller betala ur egen ficka, eftersom vi hjälper dig att ansöka om avdraget så att vi snabbt kan ta hand om kostnaden genom fakturering.

Grön teknik – Solcellsstöd

R

Vid installation av nätanslutet solcellssystem kan kostnaden reduceras med 20% för arbete och material.

R

Vid installation av egenproducerad energi (batteri) kan kostnaden reduceras med 50% för arbete och material.

R

Vid installation av en laddningspunk för elbilar kan kostnaden reduceras med 50% för arbete och material.

Vi erbjuder ALLTID ett prisförslag på solceller.

Vi erbjuder ett omfattande urval av solceller och solpaneler för hus, bostadsrätter, företag, gårdar och solcellsparker – från full service till installation. Och vi stannar inte bara där. Vi tillhandahåller även solcellsbatterier och laddningsstationer för att ge dig ett komplett utbud av gröna energilösningar. Så oavsett om du installerar solpaneler eller laddningsstationer har vi allt du behöver.

Prisförslag solceller

Hur det fungerar

1. Fyll i formuläret

Skapa en gratis prisförfrågan här genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig.

h

2. Kostnadsfri konsultation

Du blir sedan kontaktad av oss inom 24h för en kostnadsfri konsultation.

}

3. Du får en offert

Vi tar fram ett offertförslag efter dina önskemål. Ansökan är kostnadsfri.

Om solceller

F.A.Q. Frågor & svar

Hur mycket kostar det att installera solceller?

Solceller är ett strålande sätt att minska ditt beroende av energi från nätet, och de kan också spara pengar på dina elräkningar. Men hur mycket kostar de att installera? Svaret beror bland annat på andra storleken på ditt hem och hur mycket solljus det tar emot.

Generellt sett kan du räkna med att betala mellan 100 000 och 200 000 kronor för ett komplett solcellssystem. Även om detta först kan verka som mycket pengar, kom ihåg att solpaneler vanligtvis har en återbetalningstid på endast fyra till åtta år. Det innebär att du kommer att börja se besparingar på dina elräkningar nästan omedelbart. Så om du letar efter ett sätt att bli miljövänlig och spara pengar är solpaneler definitivt värda att överväga.

Nackdelar med solceller?

En av utmaningarna med solpaneler är att de kräver mycket utrymme. Om du inte har så mycket utrymme på ditt tak eller din mark kanske du inte kan installera tillräckligt många solpaneler för att driva hela ditt hem eller företag. En annan nackdel är att om flera löv faller på solpanelerna kan de täcka dem så att solljuset inte når panelen. Detta kan vara en utmaning om solpanelen är placerad på taket eftersom löven då måste tas bort.

Är det lönsamt att investera i solceller?

Solceller är ett utmärkt sätt att minska ditt beroende av energi från nätet, och de kan också spara pengar på dina elräkningar. Men hur mycket kostar de att installera? Svaret beror förstås på ett antal faktorer, bland annat storleken på ditt hem och hur mycket solljus det får. Men i allmänhet kan du räkna med att betala mellan 100 000 och 200 000 sek för ett komplett solcellssystem. Även om detta kan tyckas vara mycket pengar i början, ska du komma ihåg att solceller vanligtvis har en återbetalningstid på bara fyra till åtta år. Med andra ord kommer du att börja se besparingar på dina elräkningar nästan omedelbart. Så om du letar efter ett sätt att bli grön och spara pengar är solceller definitivt värda att överväga.

Kontakta oss

010-555 91 67

Våra öppentider

07:00 – 17:00 Vardagar

Skicka epost