010 - 555 91 67

Solceller till ett lysande pris!

Solceller till ett lysande pris!

Vi saluför solceller, batterier och batterilager till privatpersoner och företag i Varberg och Falkenberg!

Mycket låga priser

Låga priser på solceller, batterier & laddstolpar! Uppgradera ditt energisystem till oslagbara priser och spara både pengar och miljö.

Rådgivning vid köp

Få expertrådgivning vid köp av solceller & batterilagring. Hållbara solcellslösningar för en grönare framtid! Kontkta oss.

Dimensionering

Optimal dimensionering av solceller för maximal energiutvinning. Våra experter skräddarsyr lösningar för att möta ditt unika behov.

Installation

Säker och smidig installation av solceller. Vårt erfarna team tar hand om allt. Gör din övergång till solenergi enkel och effektiv.

Rådgivning vid egen installation

Få expertråd för installation av solceller. Vi guidar dig genom processen för att säkerställa optimal prestanda och långvarig hållbarhet

Service och generösa garantier

Trygg service och generösa garantier. Vi ser till att din solenergilösning fortsätter leverera optimalt. Ett bekymmersfritt val för framtiden.

Köp och installera effektiva solcellspaket 

Solceller och batteri för alla ändamål

Villa- eller fastighetsägare, lantbruk och industrier, sjukhus och campingplatser.

Villaägare

Vi erbjuder kompletta solcellspaket till villor, sommarstugor & garage.  

Bostadsrättsförening

Solcellsinstallationer som är anpassad till BRF, flerfamiljshus och bostäder.

Lantbruk

Vi erbjuder kompletta solcellspaket till lantbruk, maskinverkstäder och gårdar.

Industri | Företag

Nyckelfärdiga solpanelsystem anpassade till företag, organisationer och industrier.

Karl Gustavsson
Karl Gustavsson
2023-09-07
Fantastisk support. Trevligt bemötande och snabba svar.
volvomannen79
volvomannen79
2023-03-29
Monterade solpaneler i Juni förra året och är jättenöjd..
Jörgen Tuvelid
Jörgen Tuvelid
2022-08-06
Trevlig bemötande å hjälpsamma

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för ett förutsättningslöst samtal inom 24 timmar. Vi besöker dig sedan för en kostnadsfri och detaljerad offert. (offertförfrågan är ej bindande).

SOLCELLER VILLA OCH STUGAN

Skräddarsydda solenergilösningar för hem.

Installera solceller med batteri för din villa.

Vill du leva oberoende av energikällor som tas tas ut ur villan? Eller producera din egna el på landet? Då ska du installera våra skräddarsydda  solcellslösningar för privatpersoner. Det ger dig både ekonomisk frihet och du kan göra vinst genom att sälja överskottet. Dessutom minskas din inkomstskatt med 60 cent för varje kilowattimme förnybar energi som du säljer.

Effektiv rengöring av tak
solceller bostadsrättsförening i varberg

Solcellssystem för  bostadsrättsföreningar

Gemensam hållbarhet för hela föreningen – Köp solceller

Kostnadseffektiva solenergilösningar för bostadsrättsföreningar.

Eftersom vi är medvetna om fördelarna med solenergi och den rådande globala oron är det viktigt att kunna producera vår egen solel på ett grönt och hållbart sätt. Skulle det vara klokt för bostadsrättsföreningar att producera sin egen solenergi? Miljöfrågorna har blivit alltmer aktuella för medlemmar i bostadsrättsföreningar runt om i Sverige. Aldrig tidigare har intresset för att installera solpaneler på fastigheters tak varit så stort.

Solcellspaket lantbruk

Optimala solcellslösningar för lantbruk & maskinhallar

Installera solpanel och solceller för lantbruk

Tack vare våra solcellslösningar har vi hjälp många lantbruksägare till att spara pengar på elräkningen. Detta genom att investera i hållbar och grön energi. Vi hjälper dig att bestämma vilken typ av investering som passar bäst för dina behov och mål. Vi värdesätter alltid en personlig kontakt för att lyssna på dina behov och önskemål. Med andra ord kan vi utforma och skapa ett system för din gård som ger dig det största värdet samtidigt som dina byggnader ser bra ut. Solceller Varberg

installera solceller lantbruk i varberg
solceller företag i varberg

Solceller för företag / industri

Effektivisera din verksamhet med solenergi i Varberg

Installera solcellspaket för företag

Vi är experter på solenergi, därför brinner vi för att hjälpa våra kunder med att installera solcellssystem. Vi kan hjälpa dig att utveckla ett integrerat solcellssystem för ditt företag på alla tänkbara sätt. Vårt system är utformat för att ge perfekt elasticitet för optimal lönsamhet och hållbarhet. Ett företag med ett solcellssystem har en takyta på 240 m2. Den totala kostnaden består av projektering och arbete, vilket är avdragsgillt. Vi har även möjlighet att skräddarsy solcellslösningar till företag vid behov.

Solcellsparker & solceller på marken

Skräddarsydd markställning solceller: storskalig generering av solel

Installera solpanel och solceller för markyta

Solparker är en större solcellsanläggning som installeras direkt på marken där det finns utrymme. Vi tar hand om allt, från den första solcellsinstallationen till det löpande underhållet. Och självklart genererar vi all den solenergi du behöver – så du kan spara pengar på dina energiräkningar. Det bästa av allt är att våra nyckelfärdiga solcellsparker är extremt pålitliga – de fortsätter att generera ström dag ut och dag in, regn eller solsken.

installera solcellsparker varberg